Hej ni fina älsklingar. 

Haft fullt upp på kontoret så inte hunnit sätta mig ner och skriva en rad. Har även hunnit haft helg och dra upp mitt ryggskott. 


I fredags, efter en natt utan sömn, hämtade han mig och hade redan handlat hela bilen till fredags myset. Det var bara för mig att inta soffan och äta take away, godis och glass. 
Lördag vaknade vi tidigt, gick upp med solen och åt en långfrukost. 


Stökade runt lite och åkte sedan till stan där vi egentligen förlängde vår frukost. 

Sen sega min kropp in, då jag sovit dåligt i hela två nätter. Den blev att vila på soffan och han lagade middag till mig. Bortskämd, kan inte sluta säga det. 


Suddig bild, men en bild jag skickade till mina bästisar i vår whatsapp chat. Melodifestivalen! 

Söndag: god frukost och se klart filmen vi somnat till kvällen innan. 

Sen hämtade jag upp Johannes hund Stella och gick på en myspromenad. Här sitter vi och glassar på Strandvägen. Bara hon och jag!! 


Sen mötte jag upp honom och åt go lunch. Vi tog sen bilen ut till mina föräldrar där vi hjälpte dom att bära möbler. Mitt gamla rum blir tv rum...... Men fint blir det. Vi 4 åt middag sen. 
Sen kastade vi oss i bilen och gick på bio. Kommer inte ihåg vad filmen hette, den var inte jätte bra. Tog en promenad hem och somnade efter några timmars prat <3 


Igår, måndag. 


Mötte min fina Natalie och gick promenad på lunchen. Efter jobbet åkte vi hem till mig och lagade korvstroganoff, min korvstroganoff. Han försöker göra mina matbilder lite roligare också... 

Vi bokade resa så vi firade med lite godis (det räckte inte att äta det 3 dagar innan) och såg en sjukt bra film, jag somnade dock ändå. 


Imorse åt vi gröt. Så jävla gott med gröt nu, vi båda är helt insnöade. Gick upp jätte tidigt för att hinna samt se nyheterna. Sen åkte vi bil in. 

Jag har varit hos en naprapat idag, som sa att jag hade ett jävla ryggskott. Knäckte och fixade, nu blir det en behandlingsplan för att kunna springa hela våren och sommaren. Ska tillbaka redan nu på torsdag. Men med andra ord blir det ingen träning utan vila. 

Hoppas ni har haft en fin helg <3 

Kommentera

Publiceras ej