Vi sökte oss till en sjö.. satt där tysta som få. Andades i takt med vågorna som brusade in över stranden. Sakta kyssta han min hand ömt. Smekte mig över kinden, omfamnade min kropp med hans självsäkra händer. Luktade försiktigt i mitt hår. Han kysste mig på halsen och drog försiktigt av mig min tunna tröja. Vi hade flyttat oss ner i sanden. Han skrev våra namn i ett hjärta och la min hand bredvid mitt namn... han tog sin hand bredvid sitt. Kysste mig sakta. Log med sitt underbara leende. Mitt hjärta började slå snabbare och snabbare. Det var ifrån den stunden jag själv visste vart jag ville stå

måndag, tråkiga måndag. men en dag på en ny vecka har äntligen tickat förbi segt och osäkert, men vädret var helt underbart. var med jessica och tittade på fotboll, var nog en skoltunering typ skoldm. efter de begav vi oss hem till mig och segade lite gran, vi 8 skulle hon på spelar möte och jag åkte upp och tittade på fotboll med sandra frisk. så har denna dagen varit.. ska sova nu. men jag återkommer inom kort (hoppas jag) vi hörs!

haha bra jobbat bella, det har inte varit mycket uppdaterat ifrån min sida. igår så var vi iallafall hemma hos johan som precis har flyttat in hos john. så får väl lov och säga john och johan! det var jag och nickie och några till. vaknade att mr X gav mig frukost på sängen, eller gav och gav.. fick trigga hon till det lite först. men iallafall så hade jag det mysigt. Ikväll har jag inga klara planer ännu förutom att jag antagligen ska vara med klara, men vi får se vad kvällen bjuder på. för nu ska jag fixa lite saker och ring nickie, men jag ska försöka skärpa till mig.. men tills dess, ha det så bra! 

image68