Dagen D här, resultatet för allt vi förberett för. Vi är på rånäs slott, vackert på landet beläget vid vattnet. Vi har precis haft en föreläsning med Henrik Kniberg som byggt upp halva Spotify (deras R&D). Alltså det är löjligt intressant. 
Åt en magisk lunch och snart fortsätter våra workshops. And there is more to come. Älskar mitt jobb, älskar quinyx. 


Hoppas ni får en magisk helg! 
Herregud, snart dags att tacka av augusti. Är inte det helt sjukt? Godmorgon anyway. Sitter fortfarande och dricker på en kall takeaway latte, tycker om kall kaffe. Mumz. Sen gillar jag kall mat överlag, varm husman är inte min grej. Eller mormors köttbullar och hennes perfekt kokta potatisar går inte att säga något om. Apropå den kvinnan sitter jag och gör en hemlig present till henne så fort jag får tid över. Ska ge den nu i höst. Inte nog med att hon är vacker och härlig, hon är ordagrant gjord av stål, och ska med oss till Afrika. Så coolt(!) 89 år och på resande fot. 

Igår mötte jag Emma och Amanda på vår innegård. Drack vin och pratade, och laddade ner för roliga appar. Lite mer vin och sen var vi helt fast i en av apparna. SÅ KUL och brudigt. 

Idag rockar jag i rött, och checkar ut för veckan efter 16. Imorgon är det kickoff på rånäs slott, soooooo much FUN. 


Och gårdagen då. Jag firar ju allt i mitt liv. Man ska hylla sig och sitt liv varje dag. Därför är jag så glad att jag kom ut ur min ångestcirkel med belöning/straff system. Igår, fick jag mitt lånelöfte beviljat och jag var i kontakt med flera mäklare. Att jag även blev hintad en tjänst framöver gjorde så min inregudinna vill skrika av glädje. Min dag! Godmorgon, grus i ögonen. Herregud vad jag jobbat senaste tiden. Kom till kontoret 07.20 igår morse, vid 17.15 sprang jag till sats och bokade av mitt pass. Och tillbaka till kontoret. Kom härifrån runt 19.30 och kastade mig på tunnelbanan hem till Sarah och Carro. Dit även Sofie kom och vi åt middag, och såg självklart på idol. Efter det sprang jag ordagrant hem och slängde mig framför datorn för att fortsätta jobba. Gav upp 22.30 och valde istället att sätta klockan på 05.30, och vara här strax efter det. Nu har jag ätit frukost och sitter och väntar på en sammanställning. Och snart, är jag klar, deadline vid 08 och vi går live vid 08.30. Sen ska jag fira mig själv. Sugen på vin idag, hihi belöningssystemet är det inget fel på. 
Annars hade jag mysig lunch med Emma igår och idag blir det förhoppningsvis lite träning, några ryggövningar skulle vara på sin plats. Annars hoppas jag att ni mår lika bra som jag egentligen mår. 


Love