Hur mår ni? Jag mår bra, har precis varit på tandregleringen, igen. Var där i onsdags, men igår gick en sak sönder så var tvungen att åka in idag. Men nu står allt rätt till. Idag är det ju valborg, i år blir det en mysig valborg med ett gäng snygga brudar. Middag hos natalie och sen får vi se vart alla tar vägen. Mycket trevligt och precis som det ska vara. Nu ska jag äta lunch med papap, sen träffa natalie! Talk to you later
Jag är ny shoppad. Ätit en god middag, som gjordes av kocken i mitt liv. Ätit ben and jerrys. Tittat på desperata hemmafruar och är nöjd över dagen. Nu ska jag sova, riktigt djupt. Min man ropar att jag ska komma och lägga mig, men jag vill ju säga hej till er! Idag fick jag med mig fina saker, men shoppade dock för lite mycket, men vad gör det om hundra år? Imorgon blir det en riktigt tidig uppgång, redan 6? och vad ska jag göra? jo åka till tandregleringen som flyttat från dandryd till estmaninstitutet, suck. Inte suck för att åka till tandregleringen, utan för att behöva åka så långt. Men jag får skjus, och det kan också betyda frukost på donken, woho. Jag ska göra lite förändringar i munnen, som sen kanske kommer göra ont? då ska jag belöna mig, eller rättaresagt mamma får belöna mig med sushi.

I skolan fick jag iallafall mycket gjort, vi spelar in en musik video och vi kan vara det bästa producenterna gud skådat. Fast vi får se hur resultatet blir, ska inte lova för mycket. Men gabrielle har en framtida skådespelar karriär framför ögonen, you rock. Jag skulle gärna vilja visa bilder på hur ja, vi såg ut idag... men jag orkar inte ladda upp bilderna, så förlåt! Nu vet ni iallafall att jag är lycklig, över vädret, över mina kläder, över min familj och sist men typ störst, mina vänner, speciellt dem bästa och närmsta.

I talk to you later.


Det är inte sant, en tår i ögat. Dock lite för mycket, och jag vet att jag kommer tröttna. MEN vet ni vad min man kom hem med?Lycka.