kom hem ifrån gymmet för ett tag sedan och råkade sätta mig här,ooooups!! Men ska försöka slingra mig härifrån och slå upp min tråkiga mattebok, gå igenom varje sida och sedan är altt klart. Sen ska jag sova vid tio, så jag har 100 min på mig, är bella tillräckligt smart och uttnyttjar tiden? hmmmm, ja det är jag väl förhoppningsvis, lycka mig till. Just idag fick jag höra världens roligaste smeknamn, häst.... jag dör!
Föröverigt var det roligt att träffa paulina igen! ska försöka dra med henne på gymmet på onsdag, får se om jag lyckas.. nu måste jag verkligen avsluta! Ni kanske hör mer av mig senare, om inte ha det bra!
Sitter i tränings kläder och väntar på att tiden ska gå lite snabbare.. Paulinas buss kommer till centrum 44 och jag är rastlös, som turen är vid min sida så ska vi träna. Ska bli skönt eftersom jag haft ett uppehåll pgd av mitt knä gjort väldigt ont. Men nu måste jag börja köra igång igen..
Idag har jag varit i skolan och  efter det umgåtts med niklas. Efter jag har tränat blir det bara hem och duscha och sen sätta mig och rå plugga eftersom jag har matte prov 08.10 imorgon,ursh. Och niklas är ledig imorgon därför ska jag även spendera natten själv, så tråkigt nu när han ska bort på torsdag! men vi har ju som allt två dagar till, haha.
Sen på fredag är det ju påsklov, åh älskar det! ska nog göra många skoj saker!
Nu tänkte jag kila ner och möta upp pauis! Vi hörs

Jag har en date ikväll, min boyfriend ska bjuda mig på bio. Han är söt! Vi ska se på marley and me, gillar det. Men innan vi drar iväg ska jag plugga lite mer, titta på one tree hill och gossip girl! Världens bästa söndag.. sen väntar sängen i brottby... jag är kär.