Idag har jag upplevt så mycket kärlek. Vaknade av att jag fick frukost på sängen, jag och mamma låg i min säng och bara åt. Min mamma är en riktig självständig kvinna som alltid lyckats inom sina yrkesval. Men att vara hög chef betyder också nästan noll tid med familj, idag jobbade hon hemifrån och hut kan man inte bli annat än löjligt lycklig att då få pannkakor, yoghurt, te och mackor och ett tillfälle att dela ett minne med min mamma. Vid 12 träffades två generationer, eller blir det tre? Mormor mamma och jag åt en intressant lunch ihop, alla öppnade sig och ja, skratt i mängder när mormor är lite väl öppen i visa frågor( hon är helt underbar, och ser inte ut att vara eller bete sig som 86 år. Vackraste). Nu har jag mamma och pappa njutit av förrätt, kött, och en stor ostbricka. Nu blir det godis, glass och rödvin i soffan framför en kriminalare. Jag är så lycklig.

Vilken dag, till och med vädret bjuder. Har hunnit gå PW 5 km, varit på strålning, gjort lunch i form av köttfärsbiffar med fetaost och ungs potatis. Nu dricker jag min lilla efterrätt - en protein smoothie. Protein pulvret jag använder mig av är smak jordgubb och vit choklad från fitnessguru. TIll det har jag 2 dl soyamjölk, 1 dl valfri yoghurt, 2 dl frysta mangobitar, 1 banan och 2 äggvitor. Viiips så har du världens godaste energiboost! Nu orkar jag nog jobba i några timmar... smyg äter lite choklad också, det är bra för mig haha! 
 
 
Osminkad trivs jag som bäst

Dagens bästa mål, frukost. Mat i allmänhet är kärlek, något jag inte kan få nog av. Jag läste en gång någonting som fastnade och som jag bevarat nära hjärtat. Det handlade om hur mat är centrum för kärlek, att det är socialt och för oss närmare. I alla olika situationer, när vi lagar det tillsammans, eller till någon vi tycker om, när vi träffar våra närmaste vänner och skrattar oss lyckliga genom en middag, när familjen eller kanske släkten samlas över en mat bit. Alla dom ögonblicken då mat står som grund för våra tillfällen att få träffa dom vi tycker om. - men det finns också de som ser mat som något ångest laddat, de som omvandlat lyckan. Det jag vill få sagt är att jag tycker alla borde se och uppskatta mat för vad det är och för vad det ger oss. Mat är kärlek.


Äpplen, kanel,honung, sötmandel och keso. Gillar du inte keso är det lika gott med honungs yoghurt. Love