Nu lämnar jag ett soligt stockhom för en vecka med mina käraste, till mitt andra hem. Drinkar, saltvatten och dans. Imorgon kommer Emma ner och när vi är samlade kommer vi tjejer att mysa som aldrig förr. 

Jag har de senaste dagarna i Stockholm fått mig en dos av en äkta svensk sommardröm. Vi har njutit av solen och ätit gott. 

Pappa jag och Sofie på väg till Arlanda 

Nu drar vi till värmen <3 love 
Hallå, hur mår ni? 

Nu är jag på svensk mark, eller har varit sen i lördags. Karlaplan ekar tomt så jag har tagit mig till mina föräldrar på landet. Min sambo likaså. Vi har åkt ut till mysiga restauranger vid vattnet och varit i solen. Idag har jag ätit en mysig lunch med min syster och systerdotter (läs: min lillasyster), jag har även spelat tennis med Sofie i ösregn. Vi avslutade spelet hemma hos Sophia med choklad, tjejsnack och kaffe. Ikväll har jag mamma och pappa grillat,och avslutat med tårta i solen. Lugnet efter en vecka i Mykonos har börjat slå in och jag känner mig glad. 

Imorgon blir det inhandling inför resa nummer 2, en gravid kvinna som har en shoppinglista som kommer ta hela min yta i resväskan. Men vad gör man inte för dom man älskar. 

Hur fina är dom inte? Älskar dom! 
Men HEY älsklingar, jag lever. För bra, ni vet att jag säger att man ska skratta? Jag har skrattat konstant från att vi var på vår gate på Arlanda (vi förövrigt höll på att missa flyget) tills nu. Och nu skrattar jag med. 

Jag kommer ge en Bildbomb senare. Just nu kan jag bara säga att jag är så förälskad i denna ö och allt denna resa bjudit på. Med min person i livet! 

Nu ska jag fortsätta dricka min iskalla drink, läsa bok och varva med att bada med världens utsikt. Imorgon åker vi hem, sen väntar ett nytt äventyr. 

Lycka förtjänar man, karma har varit en stående röd tråd för denna resa. Jag vet allt om mig själv (väldigt mycket iallafall) och ler ett varmt och hämndlöst leende, jag har kommit längre än att förvänta mig mer av de som redan tappat sig själva. Sköt om er, och ge varandra kärlek - livets ingrediens.