Nu är det dags för nya upplevelser. Nu åker jag till Thailand i 16 dagar och hoppas för bra väder. Kommer hem den 14 november, helgen efter det ska mina vänner få se att de lever genom att jag kommer supa ner dom under bordet. Helt sjukt vad jag har lärt känna nya människor de senaste året, och som framför allt kommit så nära mitt hjärta, och för ni som står mig nära vet ni att det är speciellt.

Nu ska jag packa det sista, sätta på mig något skönt att åka i och fixa lite med musiken. Rastlösa bella har en hel leklåda med sig till flyget, jag är värre än alla barn tillsammans när det gäller att sitta still. Jag kommer sakna er så mycket hemma, men vi ses snart.


Du gör mig glad, och det är det som betyder något.

Nu ligger jag i sängen, slut som aldrig förr. Det har varit en tuff vecka med massa plugg, men jag är nöjd ändå. Min syster är hemma med hennes underverk och jag har kommit så nära alfred, min systerson. Finaste. Idag hade vi tjocka familjen här, massa barn och det slutade med att två av dom somnade hos mig i en fotölj, så mysigt. Det är sånna här tillfällen jag verkligen ser hur mycket jag älskar dom, och saknar mig syster som inte bor hemma i sverige. Ni är det vackraste jag vet.

Jaha imorgon är dagen vi alla väntat på, i 7 månader. Och det finns inget tagg i hela min kropp, den försvann när jag insett vilka otroliga människor det finns runt omkring mig. Dagens lära mig: Sluta skämta på andras bekostnad. Jag är väldigt skämtsam, men man måste vakta tungan, personen intill dig kanske är mer känslig och mottaglig än du.

Så kom det där med packningen, 16 dagar. Aja tänkte jag och la bara ner det nödvändigaste, jag köper resten där. Och det är typ det jag tänkte göra!! Nu ska jag sova, för mina ögon vill inte vara öppna längre. Talk to you later

Dagen sprang iväg, nu sitter jag i soffan med mormor. Har försökt plugga men det gick mindre bra. Om någon timme/timmar kommer mamma och pappa hem, och vilka fick inte dom med om inte min syster och systerdotter på en månad. Så nu får jag fin besök fram tills jag åker.

Du vet precis hur du ska få mig på fall.