Godmorgon, hur mår ni så här på nyårsafton? Jag känner en brud som utan tvekan dansat upp från sängen idag, det är inte jag utan min vän Natalie, min spralliga Natalie. Vet ni vad jag gör nu? Jag sitter på en buss på väg till ett kärt ställe. Jag ska äta årets sista lunch med Niko, precis som jag började året. Vi ska ta en liten promenad i solskenet, om vi hinner med det.. Och prata om allt mellan himmel och jord som vi brukade. Det finns faktiskt ingen jag hellre skulle vilja tillbringa den här förmiddagen med mer. Dagen negativa: jag skulle inte kört ett mördar pass på gymmet i onsdags, idag är träningsvärken brutal och jag kommer se ut som en stelbent ko ikväll, men hellre det än magdansen jag fick köra förra halloween (skäms fortfarande lite gran) dagen positiva: att man kan glömma allt för en liten stund och bara se framemot nya tag. Att jag träffar alla som står mig närmast idag, familjen Thörnvik, miss emma och hela skaran med brudar ikväll! Jag är faktiskt lycklig, trots allt omständigheter.

Hur såg min dag ut? sänghäng för hela slanten så liggsåren börjat uppstå. typ. Jag har lyckats städa undan lite saker och fått upp en del på min klädstång. Duktiga mig, klapp på axeln. Dagens positiva var att chefen ringde och berättade att det blir massa extra jobb i januari, mycket bra.

Klockan 8 kommer niko och hämtar mig för lite hockey klockan 9, ja.. jag är sport tjej och såld om in i helvete på speciellt j-vm. Sem blir det en tidig dejt with my lovely bed. Så, vad är era nyårs planer?

Min planer är mycket lovande, jag ska börja med frugan hemma hos mig med lite drinkar och förvandling av oss själva. Sen ska jag styra mitt pick och pack till to my other wife för fin middag. Vi är ett gäng brudar på 10-15 st och ska stå för självaste underhållningen. Jag ska tillbringa de sista timmarna av 2010 med de bästa brudarna i mitt liv, nästan iallafall. Vart våra klackar tar oss är ännu oklart, men det är en gåta vi brukar lösa på bästa sätt.
Imorgon ska jag visa er min fyndklänning, som är precis som jag vill ha den!Finaste alex, du är saknad. Love from here to Grancan