Träffat en hjärtevän i sen sommar solen. Skrattat, pratat och levt. Mina vänner, dom som alltid kommer finnas kvar. Dom som jag alltid kommer vilja ha kvar, som du Alex. Vi drack vin i solnedgången och bara var så där man är en augustikväll. Nu är jag på väg hem, sådär lycklig över att hösten snart tar vid, och att jag fick njuta till fullo på sommarens vackra dar. Livet.

Blickar, fantasier och en enda stor lögn. Vägrar sätta mig i samma sits igen, vägrar sätta dig i samma sits som jag satt i förut. Tycker om dig för mycket. Avslutar sista kapitlet med ett leende. Önskar en annan tid, en annan situation men ibland får man acceptera livets käftsmäll. Jag låter tanken gå, jag sorterar bort mina fantasier, mina dagdrömmar och även de som håller mig varm om natten. Jag låter allt jag byggt upp att gå nu, och jag kommer nu att ersätta allt mitt hopp till ren lycka. Tanken av dig har aldrig varit ett misstag, bara ett hårt slag i mitt hjärta. Jag lär mig än.

Äter bra, äter allt det goda i livet och äter precis som jag vill. MEN jag tränar, och jag tycker att det är roligt. Jag kommer till och med upp 05 och morgnarna och är på gymmet innan jobbet. Och så förblir. Bättre kick får man leta efter. Kört mån tis och idag. Imorgon blir det förhoppningsvis ett pass, har bara sträckt armen så måste vänta in domen.


Hoppas ni har samma träningsglädje vänner!