Gårdagen var fruktansvärt, och spenderades under täcket. Efterlyst + vallentuna = en kombo som fick mig att tänka tillbaka. Nu är jag vaken, knappt, but still are och trots att mitt tåg går om en halv timme så ligger jag kvar. Idag blir det nog inte heller någon träning men däremot tacos och hudlyx, rengöring m.m. Alltså en ganska kort dag att se fram emot. Talk to you later lovers
Skivan igår var mer än bra, slutade lyckligt. Björne gjorde succé och alla härliga människor var på plats, speciellt min natalie. Anna bjöd på show och bordsdamen "skrika" bjöd oss på många skratt. Tack som fan. Idag är en mindre lyckad dag, och skoldagen har varit rent ut sagt skit, är helt slut. Så nu ska jag äta lite mer godis, få i mig två mackor och sedan dra täcket över huvudet. Vi får se om jag ens lämnar sängen för idag.

ibland får man vara sådär äckligt ful. Trivs nästan
Sommartid, och det känns i kroppen eller hur? Trött på vinter och depp. Idag fick jag ett fint och hjälpsamt mail, från någon som jag inte känner men hjälper andra för att göra skillnad. Vissa människor är för bra. Därför ska jag påbörja reseach på riktigt och ta med all info jag fått, det kanske kan hjälpa mig? vi får se vad farbror doktorn säger. Annars är våren faktiskt här, inte som i london men den är här trots att snön ville gästa en liten stund.

Nu ska jag lägga mig i sängen, läsa elsas mode och äta vit choklad. Ibland är livet bra lyxigt.