alessandra ambrosio flares
prada bag shearling
Turban Trend
sheer pants
Chanel Iman Street style
red trench coat
jess hart street style
black stay ups

Skinn, röda detaljer, transperanta byxor, utsvängda byxor, gröna jackor, spets. Så här ser min vår ut, spets ska jag ha redan nästa utgång.
Godkväll mina eldsjälar. Hur mår ni? jag mår skapligt får jag lov att säga. Jag har ängnat hela dagen till att känna efter och att diagnosera mig själv. Halsont. Bigbrother och sängen fick stå för mig idag. Och stylisterna nu i slutet. Mamma lagade en kanon wook, som gjorde mitt humör. Nu väntar jag på kokostoppar i yoghurt och sällskap. Sen blir det ännu mer soffhäng och te. Fast först lite top model.

Dag 1. Jag har satt min mage i fokus, och det behövdes. Efter att haft ont i flera dagar, och inatt så var det dags. Nu ska jag äta mat som är snäll mot magen, mindre stark mat, och mat som är lättare för magen att jobba ner. Jag har nämligen haft problem med magen sen jag gick i 6an, fram och tillbaka. Det är ingenting stort just nu, utan jag har bara en ständig värk. Så nu har jag slagit näven i bordet och från och med nu ska jag ta hand om min kropp. Nu ska jag prioritera min mage först.

Annars har jag slappat hela dagen, vaknade allt för tidigt imorse och kunde inte somna om, så jag är trött och väljer att stanna inne hela dagen. Då vankas det lite gott, big brother och stylisterna. Perfekt.Love from here.