Hej! Vad gör ni? jag själv har precis duchat efter en lång dag. Var ganska dött idag på jobbet, men mycket att göra ändå. Slutae runt halv 7 och har ätit en god middag med mamma och niklas. Nu ska jag packa, bara för att jag måste. Men innan det bli det en promenad till sjön med mina fina vovvis och n! Jag hör av mig imorgon, om jag får tid.

Men hallå där! Det var inte igår inte, och det beklagar jag för. Har varit på tok för upptagen den senaste tiden, så har faktiskt inte haft tid. Vad har jag gjort då? Jo jag har jobbat, umgåtts med vänner och pojkvän, jag har firat midsommar och varit på landet. Början av sommarlovet har blivit riktig bra och bli den bättre på torsdag natt? jo jag tror det. Vet ni vad som händer då? Jo jag och linn drar ner till några andra snyggningar på cypern, woho! Det ska bli sjukt skönt att komma iväg en vecka och bara njuta.

Jag skulle behöva börja packa nu, men jag jobbar från 11 till stängning så får bli någon gång ikväll. Nu ska jag fixa lite med ipoden och sen dra in saker som behövs tvättas, efter det blir det frukost!

Talk to you later

Jag saknar er, det ska ni veta. Men ja, det har varit väldigt mycket just nu. Hur mår ni? Jag mår bra, dock lite trött. Hade tänkt gå ut på baksidan och äta frukost med min mamma nu, och bara ha det härligt, för det är soligt va? Idag bjuder dagen på skola och jobb, sen ska jag nog vara en duktig tjej och träna, fast det får vi helt se hur det blir med det!

relatera inte rubriken till bilden!