Osminkad tjej som vanligt. Kom precis  hem från tandregleringen, där jag fixat och trixat. Den är kvar än och stannar där ett tag till. Snart är det middag och sen är det bio med niklas, ett tag sen jag både såg på bio och träffade niklas. Vi ska självklart se harry p som är på g. Innan det kanske det blir lite shopping av något slag, håller hårt i mina slantar då jag inte jobbar någonting.

6 dagar kvar till ?... 7 dagar kvar till min födelsedag, 10 till part`ey


Titta Anton, jag har till och med användning för klockan.

Nydligen hemkommen från IKEA. Sitter här och skriver på en historia analys och ska snart ner till mamma och pappa i soffan. Idag är mina tankar allt för hårda mot mig, jag är så vilsen att jag har svår att tala med. Allt är så komplicerat att jag mår illa vid tanken. Ensam känner jag mig också, trots att jag har en miljon fina vänner omkring mig. De känns på djupet, jag dras fram och tillbaka. Jag försöker äta bort olusten, men då fördubblas den. Jag försöker skratta för mig själv, lura mig själv att jag är lyckligaste människan på jorden. Känna lycka för att jag får vara här.


Men idag är allt komplicerat, och i stället för att svälja det tar jag itu med det och slutar le. Idag är första dagen på mitt nya liv. Imorgon ska jag till doktorn, steg 1.