Godkväll! Hur mår ni? Jag mår bara bra.. just nu iallafall! Idag har jag varit i skolan, till och med lite för länge än jag skulle. Fick myssällskap av emma på jobbet, vi bakade kladdmuffins och hade det allmänt trevligt. Runt halv 7 tog vi oss hem och sen dess har jag bara ätit en god middag i brottby. Vi kom hem, tittade på csi och åt glass. Alltså en ganska bra måndag. Imorgon är det tisdag, vilket innebär skola hela dagen och träning på kvällen.

Helgen har varit mycket bra, fredagen spenderades först på jobbet och sedan hemma hos kevin med snygga rävar. Lördagen gick för fort när jag och mina vapendragare åkte till stan för att äta en mycket god lunch på john chris och shoppa oss lyckliga.. som om vi inte gör varandra det redan. Kvällen var lugn, var hemma förutom ett besök hos natalie. Söndag var jag på konfermations firande, nostalgi på den. Dock så var det jätte dåligt i kyrkan, men lunchen och folket var toppen. Söndagen avslutades med toy story 3, 3D med ett pålitligt sommargäng.I love you.

Hej! Hur mår ni? jag mår helt okej faktiskt. Har varit i skolan ett tag idag sedan blev det ett bokat besök hos doktorn och mer antibiotika. Dessutom fick jag lämna massa prover som vanligt. Just nu är jag på jobbet sen någon timme tillbaka. Ska jobba till klockan 6. Efter det får se vad jag hittar på, vart middagen blir. Men ikväll blir det att vara med tjejerna.

Jag har så mycket jag vill berätta men som skulle denna håla upp och ner, därför sprarar jag allt för mig själv! En grej bara.. smart drag, eller?

Idag var jag på date med min älskade boyfriend. Han bjöd på en god oxfile pasta (dock gjorde han ingenting själv utan vi tog bilen till kista) Tanken var fika och gå på bio också. Men vi var nöjda efter och god middag och tog oss till min stora varma säng istället.

Imorgon är det en ny dag, blir skola till klockan halv 12, då blir det doktorn och sedan jobb. Hur kvällen blir vet jag närmare imorgon! Talkt to you laterJag och min vän Kribbe