En grå fredag som denna känns det fint att komma hem till vår fina lägenhet och vackra rosor som jag fick från världens finaste. Att bli omhändertagen dagar som dessa är guld värt. 

Happy friday 


 

Förkylningstider they say, jo tack. Feber, halsont, en rinnande näsa och ögoninflammation, fy. Imorse var inte gaby kaxig, låg i fosterställning och tack Gud att jag har världens bästa sambo som fick mig på fötterna och med huvudet högt lyckades jag ta mig till jobbet. Fick precis ett sms av min mamma "köpt hem glass, godis och allt du brukar vilja ha. Bytt lakarna och bäddat gosigt, så nu väntar sängen på dig." - alltså? Finns det ens så här mycket kärlek. Min helg kommer alltså spenderas i sängen hemma hos mamma och pappa, och bli omhändertagen. Låg i sängen i onsdags, ynklig och kände mig ensammast i världen. Känslorna snurrar så fort man känner någon symtom, haha. 

Hoppas ni får en helt fantastisk helg på stan, med er käraste eller familj. 
 
 
God eftermiddag mina fina,
 
Oj vad saker och ting har förändrats i mitt liv. Jag har gjort av med allt ont, allt som fick mig att falla och vara halv, allt som tyngt mig och gjort mig svag. Att stå på egna ben, med ryggen fri, känns helt otroligt. På bara några veckor har jag varit på  min drömresa med min bästa vän, fått jobb på bästa tänkbara ställe och blivit sambo med en av de snällaste människor jag vet.
 
I min värld, värdesätts nu glädje och lycka. Prestation ligger fortfarande och trycker, men väger inte tyngre än mitt välmående. Känner att jag blivit bättre, mognat fint på bara några månader. Långt ifrån färdigmognad, för jag är fortfarande sådär härligt omogen som jag föralltid vill vara.
 
Men vet ni? tiden läker alla sår, och det är inte först än man stöter på problemen som man inser att de inte existerar längre.