Sitter för tillfället ny duschad i sängen och ska börja packa snart. Har nämligen jobbat sen i söndag och har därför inte haft tid att göra det innan. Om två timmar åker vi till arlanda, jag och mamma. Vi ska ner till min syster och ha världens bästa weekend någonsin. Shoppa och bada står högst upp på listan, sen ska vi göra en rad andra saker. Så vi hörs på söndag när jag kommer hem!

Ciao
Det är ju som sagt sommarlov och därför finns det inte mycket tid över till bloggen. Idag är det faktiskt sommar och sol, helt otroligt. Hur kommer det sig att jag har er kvar, mina läsare? det är väldigt roligt att ni är kvar.. dock förstår jag inte varför, då det inte finns någonting att läsa. Men men så här ser min helg kortfattat ut:
Fredag: Det var skolavslutning, sedan tog jag mig till natalie och umgick med henne och mimmi. Senare mötte vi upp niklas pontus och fredde och begav oss till bromma. I bromma besökte vi ett nerlagt mentalsjukhus, och jag har nog aldrig varit så rädd.
Lördag: Det blev en tidig uppgång runt 6, sedan åkte jag niklas och niklas pappa på golf i bro. I fem hela timmar vandrade jag runt på golf banan och har aldrig varit så seg och stel i kroppen. Vid halv 4 kom vi hem och begav oss direkt till sängen och sov till halv 7. Under tiden hade niklas föräldrar åkt till landet och när vi vaknade bestämmde vi oss för att göra en mys middag. Vi gick till ica köpte mat och hyrde film.
Söndag: I söndags var det planerat att både jag och niklas skulle jobba, så vi åkte till jobbet vid 9. Men pågrund av det hemska vädret hade golfbanan stängt, och därför var det tomt. Vid 1 åkte vi hem och tog det lungt. På kvällen åkte jag niklas, pontus, dan och fredde in till täby och tittade på baksmällan. Och helvete vilken bra film, har aldrig skrattat så mycket på bio förut. Det blev en tidig bio och vi var hemma runt tio. Då satte vi på things we lost in the fire och somnade kära.
Måndag: I går vaknade vi runt 11 och bestämmde oss för att åka till täby. Jag skulle byta en klänning och niklas skulle bara "titta" Med sig hem fick jag en jacka och en kjol och niklas fick med sig ett par skor, en tröja och ett par jeans. Och så blir det alltid när vi ska "titta" på saker. VI kom hem och åt världens godaste fisk soppa som pappa hade lagat och åt länge, mycket länge. Runt 10 mötte vi upp jessica och natalie och satt och myste på några klippor vid sjön. Men det varade inte länge utan vi fick oss ett ryck att vi skulle upp och spela golf på brollsta, så vi hämtade upp fredde och begav oss dit. Vi spelade lite golf och hade roligt, sedan satte vi oss in i resturangen och spelade kort och hade det riktigt trevligt.
Idag vaknade jag nydligen och väntar på att natalie ska komma hit. VI ska vara här ett tag innan vi ska in till stan och kolla på segling. Egentligen skulle vi till sandhamn idag men planerana ändrades sent igår. Så vi tar det lungt och ser var vi hamnar istället. Så det är mina planer för idag, imorgon ska jag jobba och sedan är det inget mer planerat förutom midsommar, jag längtar lite faktiskt. Nu ska jag gå, ha en kanon dag!
Ja, idag så tog äntligen skolan slut.. fast lite sorgligt var det. Dagen har jag spenderat hos natalie med några tjejer. Har tittat på mama mia för första gången och tryckt i mig onyttigheter. Just nu tittar jag på csi och väntar på att natalie ska bli klar, vad kvällen bjuder på är ännu inte fastställt. Antigen ska vi vara med niklas och några grabbar eller så åker vi någonstans och hittar på något mysigt. Är inte så jätte taggad med tanken på att jag och niklas ska upp runt 6 imorgon bitti.. segt. Men nu ska jag gå upp och umgås med natalie.. hoppas alla får en bra skolavslutning!