En måndag mitt i ledigheten och jag befinner mig på kontoret. Jag börjar trivas med ledighet och att somna bredvid honom varje kväll. Jag ska inte göra mig för bekväm med det, då han annars reser i veckorn. Men för nu, så njuter jag. 

Tisdags förra veckan spenderades på Grill Ruby med hans familj. Maten var magisk och jag åt grillad tonfisk och drack ett fantastiskt vin. 

Sen försökte vi på oss en barrunda men ska stan ekade tomt så vi åkte hem till Natalie och Niklas för uppesittarkväll. Fina gänget och bubbel. 

Vaknade upp på julafton. Och att jag fick vaknade där och då med honom hade räckt, men då pussar han mig i pannan och säger att tomten varit här inatt. Med ett paket under sängen, låg vi i sängen och öppnade paketen. 


Jul frukost med nybakt bröd (som alltid) och ett halsband med ett så stort värde för mig. Vi handlade julblommor till mormor och mamma, kramades och sedan åkte han vidare.
Julafton var så mysigt. Vi tittade på gamla filmer på oss barn. Skrattade så jag grät. Vi kramades och åt gott. 

Där. Då. Kände jag hur fint mitt liv var. Att älska och bli älskad av min omgivning. Jag kände en sån tacksamhet till mina vänner och familj. Och gåvan att få träffa honom. 
Fick så mycket fint till mitt hem. Efter ett avslut hemma så åkte jag hem till mig. Där min kärlek Emma väntade, och strax därpå kom Sofie och Sophia. Vi drack vin, och pratade om män men även framtid. 
Fantastiska fyran. 


På juldagen följde jag med min bror samt mamma och pappa för att shoppa. Jag fick med mig massa fint, bland annat en matta och en lampa. Sen åkte jag hem till dom för Jullunch. 
Vad tycker ni? Älskar grått <3 
På kvällen kom han, och vi handlade take away och firade juldagen i soffan. 
Annandagen, en trip till Täby centrum och lunch. Sedan vidare hem på middags bjudning hos hans föräldrar. Jag som alltid brukar vara hemma hos mina föräldrar. Januari får vi spendera där. Hans älskvärda mamma gjorde egen mejerifri kyckling till mig medans de andra åt oxfilé och potatisgratäng. Sånt där min kille älskar (och inte får ät hos mig) så var glad för hans skull. 

Är så kär i honom. Jag somnade helt slut, i soffan framför JVM. 

I lördags vaknade jag med frukost på sängen av honom. Men vi flyttade ut till vardagsrummet och såg på Disney istället. 

Sen fick jag ensamtid. Lagade middag, drack vin och såg på VS show. Besviken då de flesta förutom Lima såg ut som benrangel. 
Tanken var en kväll hemma, men sedan hamnade spralliga jag i stan. 


Drack massa drinkar och hade så trevligt. Sen hamnade vi på escalier och strax efter det gick vi hem. Vi vaknade igåe och gick en promenad i solen till kaffeverket. Åt frukost och sedan gick vi till vattnet och hans föräldrar. Åkte senare till stan och där kom Natalie förbi för nyårsplanering. På kvällen lagade jag mat till honom och sedan somnade jag tidigt. 
Och imorse, vaknade jag av det här. Orkar inte!!!!!!! Så fin. 


Ikväll ska jag och han bjuda min bästis på middag. Men först ska jag arbeta undan. Hoppas ni haft en underbar jul och att ni tagit hand om varandra. Presenterna är i sammanhanget obetydliga, men jag blir svag för omtanke. 


Love

Kommentera

Publiceras ej